Україна для людей. Опозиції не вдалося знайти у проекті бюджету коштів для пільг ветеранам війни, чорнобильцям, в’язням нацистських концтаборів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 27.09.2011 12:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15325

У проекті Державного бюджету на наступний рік не передбачено коштів на фінансування пільг для ветеранів війни в Афганістані та учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, які планувалося скасувати урядовим законопроектом «Про гарантії з боку держави щодо виконання судових рішень».

Про це в коментарі «Контрактам» заявив народний депутат фракції «БЮТ–Батьківщина», член парламентського комітету з питань бюджету Остап Семерак.

«У проекті бюджету на 2012 рік не закладені кошти на фінансування пільг, про скасування яких йдеться у ще не прийнятому парламентом законі, проти якого протестували «афганці» та «чорнобильці». Мова йде про 10 млрд. грн., які були в бюджеті – 2011, а в бюджеті – 2012 їх немає», – сказав парламентарій.

«На моє запитання, яке я поставив на бюджетному комітеті, міністр фінансів Федір Ярошенко відповів, що все це провокація, мовляв, те, що ми намагаємося захистити «чорнобильців» і «афганців» – це підігравання агресивно налаштованим людям. Насправді, це все емоції, а грошей тих немає», – зазначив Остап Семерак.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.