Могильов розповів як Ландік тікав від правосуддя

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 27.09.2011 13:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15326

Обвинувачений у побитті дівчини в луганському ресторані син народного депутата Володимира Ландика Роман намагався уникнути покарання.

Про це, як передає кореспондент «Коментарів», під час брифінгу заявив міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов.

«Вже з´явилися повідомлення в ЗМІ про долю Ландика, який був доставлений в Україну з Росії. Під час цієї справи було дуже багато спроб відвести його від відповідальності, спроби швидше виїхати в Росію, в Україну з Росії ... », - зазначив Могильов.

За словами міністра, саме ця спроба уникнути покарання привела до такого запобіжного заходу (утримання в ІТТ Ленінського району м. Луганська - ред.).

«Я вважаю, що він понесе заслужене покарання за свої протиправні дії. Звинувачення йому вже пред´явлено. Він від дачі пояснень відмовився. Заявив про те, що він невинний, про те, що свідчення давати не буде. Його затримали, тому що є дані, що він намагався сховатися від слідства», - підкреслив міністр.

Як повідомлялося раніше, 4 липня вночі в ресторані «Баккара» в Луганську син народного депутата від ПР Володимира Ландика, депутат Луганської міськради від ПР Роман Ландик побив Марію Коршунову.

7 липня прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу щодо Р. Ландика за ч.3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

10 липня стало відомо, що працівники правоохоронних органів встановили місцезнаходження Ландика. Він був затриманий у Краснодарі (Росія).

11 серпня Генеральна прокуратура Російської Федерації задовольнила запит Генеральної прокуратури України від 19 липня 2011 року про видачу Україні Ландика для притягнення до кримінальної відповідальності. З Росії Ландика спочатку привезла до Харкова, пізніше його перевели до Луганська.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.