Відкрита влада. Коли ми дізнаємося про що ж домовився Янукович у Москві?

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 2.10.2011 19:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15382

Для реалізації вересневих домовленостей під час зустрічі Президента України Віктора Януковича та Президента Росії Дмітрія Медвєдєва та прем’єр-міністра Росії Володимира Путіна будуть проведені додаткові консультації.

Про це в інтерв’ю 5-у каналу заявив міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко.

"Наш Президент, який проводив ці переговори, чітко впродовж місяця доводить одну зрозумілу думку - нам потрібно знаходити домовленість, яка б відповідала розумінню рівності у відносинах між двома державами, нашій взаємній зацікавленості, щоб ці відносини базувалися на перспективі" - сказав міністр.

За словами Грищенка, під час переговорів йшлося про те, аби всі сторони Росія, Україна та ЄС були задоволені досягнутими домовленостями. "Деталі мають бути додатково відпрацьовані. І ми маємо найближчим часом провести низку додаткових переговорів з тим, щоб винести той результат на публічне обговорення", - додав Грищенко.

Як повідомлялося ранше, прем'єр Микола Азаров вже отримав відповідне доручення від Президента і заходився його виконувати. При чому жодне офіційне джерело так і не повідомило громадянам про що конкретно йдеться.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.