Влада пресує родичів опозиціонерів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 4.10.2011 13:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15401

Член фракції «БЮТ-Батьківщина», лідер Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Батьківщина молода» Євген Суслов заявляє про переслідування членів його родини у зв’язку з його відмовою співпрацювати з владою.

Про це він заявив сьогодні на брифінгу у Верховній Раді, повідомляє прес-служба партії.

Суслов розповів, що володіє достовірною інформацією про те, що найближчими днями його батька, який кілька днів тому переніс складну операцію, спробують затримати і запроторити до СІЗО за надуманими звинуваченнями.

Народний депутат нагадав, що конфлікт між його родиною та владою – як обласною, так і центральною – розпочався ще в липні цього року, коли було скоєно напад на його будинок, під час якого охоронець зазнав тяжких травм та опинився в лікарні.

«На всі звернення в міліцію охоронця, на всі мої звернення як народного депутата правоохоронними органами не було вжито жодних дієвих заходів з розслідування цього злочину, хоча ми передали слідчим навіть номери машин, на яких приїхали зловмисники», - повідомив Суслов.

За словами депутата, протягом наступних місяців бізнес його батька пережив стільки перевірок різноманітними державними службами, що «можна було б перевірити як мінімум всю Київську область».

«Але реальні злочинці цю владу не цікавлять, адже вона зациклилася на боротьбі з політичними опонентами. У неофіційних розмовах зі мною посадові особи різного рівня натяками, а інколи й прямо, радили мені переглянути свою політичну позицію, припинити виступи, згорнути пікет під Лук’янівським СІЗО, перейти, зрештою в Партію регіонів», - заявив депутат.

Суслов також додав, що ні він, ні члени його сім’ї ніколи не порушували закон, не брали участі в корупційних схемах, чесно сплачували податки в бюджет і створювали робочі місця.

«Я не відступився від своєї позиції, не зрадив ані лідера української опозиції Юлію Тимошенко, ані виборців, котрі надали мені мандат довіри представляти їхні інтереси у Верховній Раді», - додав він.

Суслов розповів, що вчора до нього надійшла інформація про те, що його батька за надуманими підставами затримає міліція і запроторить до СІЗО.

«Із 4 жовтня я маю брати участь у засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи, тож влада вирішила діяти агресивно і швидко. Проблема в тому, що мій батько тільки кілька днів тому пережив складну операцію, тож умови СІЗО можуть стати для його здоров’я нищівними», - сказав він.

«Саме так, тиснучи на слабкі місця в моїй родині, зазіхаючи на здоров’я мого батька, злочинний режим хоче змусити мене зрадити свої принципи і Батьківщину, розквитатися зі мною за мою активну політичну позицію у захисті Юлії Тимошенко», - заявив депутат.

Євген Суслов звернувся до міністра внутрішніх справ Могильова з вимогою упередити всі незаконні провокації, які плануються проти його родини, не дати злочинцям у погонах фабрикувати справи проти невинних людей і кидати хворих людей на тюремні нари.

«Я заявляю: якщо зі мною чи з моєю родиною щось станеться, особисту відповідальність за це нестиме міністр внутрішніх справ», - заявив народний депутат.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.