У разі обрання у парламент, “Свобода” буде разом з “Батьківщиною” і “Фронтом змін”

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 5.10.2011 14:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15416

Лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок розповів про найближчі плани та перспективи своєї політичної сили.

Він висловив свою позицію щодо поточних політичних питань у прямому ефірі телеканалу ТВі.

Тягнибок заявив, що Свободі не вигідно, щоб екс-прем'єр Юлія Тимошенко отримала термін, оскільки "нам не вигідно, щоб були репресії. З'явиться негативний приклад. Значить, всіх інших опозиціонерів чекає те ж саме".

Крім того, лідер Свободи заперечує, що Тимошенко є їх конкурентом у західних регіонах країни - "ми ідеологічна партія, і за нас голосують за світоглядними принципами".

Також Тягнибок заявив, що проти Свободи влада розгортає реальні репресії. З одного боку, це замовна аналітика, яка "робить нас страшними рогатими фашистами, якими ми не є". З іншого боку - "всі бізнесмени від моєї політичної сили зазнають жорстоких репресій".

Говорячи про перспективи співпраці в майбутньому парламенті, він зазначив, що "ми розуміємо, що буде три фракції - БЮТ, фронтовики (Фронт змін) і Свобода. Ми у всякому разі будемо домовлятися, особливо щодо державницьких позицій. Коаліція - чому б і ні. І зрозуміло, що без Свободи Януковича не перемогти".

Як повідомлялося, соцгрупа Рейтинг зазначає, що якби вибори відбувалися наприкінці вересня і прохідний бар'єр залишився б на рівні 3% або 4%, до парламенту потрапили б шість партій: Партія регіонів, Батьківщина, Фронт змін, КПУ, УДАР і Свобода.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.