Псевдопрофесор обдурив проФФесора Януковича, полковника історії Табачника i всю Україну

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 6.10.2011 20:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15431

Видатний український нейрохiрург, професор, доктор медичних наук, людина з видатними можливостями пам’ятi, генiй, якому нема рiвних, Андрiй Слюсарчук, котрий начебто запам’ятовує мiльйони цифр i обiгрує в шахи комп’ютери - аферист iз фальшивим дипломом про закiнчення Московського медунiверситету.

Псевдопрофесор Пі

Такими є результати спецрозслiдування, проведеного газетою "Експрес".

Журналiсти довели, що "професор-нейрохiрург", котрий нiбито у дев'ять рокiв, як дитина-вундеркiнд, закiнчив школу i у дванадцять став студентом Московського медунiверситету iм. Пирогова, насправдi усе це видумав.

Не в медiнститутi Москви, а саме ось тут, у Козятинському училищi, й навчався псевдопрофесор Слюсарчук

Жертвою грандiозного обману став навiть Президент України Вiктор Янукович, котрий 30 вересня цього року видав Указ , вiдповiдно до якого "науковець" Слюсарчук отримав премiю у розмiрi 150 тисяч гривень.

Насправді, як довели журналiсти газети "Експрес", "пан професор" навчався у... спецiальнiй школi-iнтернатi для дiтей сирiт та дiтей, позбавлених батькiвських прав, та в "залiзничному" ПТУ. А диплом про закінчення вишу — фальшивий.

Зважаючи на широкий резонанс, який викликало викриття псевдовченого Слюсарчука та з огляду на його погрози на адресу авторiв розслiдування, журналiсти "Експресу" попросили мiнiстра внутрiшнiх справ А. Могильова вжити всiх необхiдних заходiв, що гарантуватимуть безпеку працiвникiв газети.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.