Політична розправа над Юлією Тимошенко повертає Україну до тоталітарної диктатури

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 12.10.2011 13:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15476

Вирок у справі Юлії Тимошенко - це не «прикрий випадок», а безумний вчинок, який може стати нездоланною перешкодою для нашої країни увійти в демократичну, заможну, європейську родину, з високими соціальними стандартами людського життя.

Про це йдеться у заяві Народного комітету захисту України.

«Він (вирок) перекреслює перспективи членства України в Європейському Союзі, зриває підписання угоди про асоціацію та кидає нашу країну в обійми Росії. Політична розправа над Юлією Тимошенко повертає нашу країну до тоталітарної диктатури. Цивілізований світ не сприймає сталінських «трійок», прокуратури Вишинського, «воронків» Берії», - наголошують в НКЗУ.

«Вирок, вочевидь, написаний в Адміністрації президента Януковича, немає нічого спільного з законністю, а тим паче, справедливістю. Це не суд над Тимошенко, а над цілою державою - злочин перед Україною та прийдешніми поколіннями. Маніакальне бажання однієї особи помститися своєму головному політичному опонентові не повинно закрити перспективи для цивілізованого розвитку цілого народу», - йдеться у заяві.

«Вимагаємо від влади схаменутися та не позбавляти наших дітей і онуків надії на нормальне життя», - наголошують в НКЗУ.

Від імена Народного комітету захисту України заяву підписали:Іван Дзюба, Дмитро Павличко, Юрій Щербак, Богдан Горинь, Юрій Мушкетик, Валерій Шевчук.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.