Банкова винесла вирок не Тимошенко, а європейській Україні

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 13.10.2011 11:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15492

Заступник Голови Верховної Ради, один з лідерів партії «Батьківщина» Микола Томенко заявив, що 11 жовтня влада винесла не лише вирок Юлії Тимошенко, вона винесла вирок європейській демократичній Україні.

Про це Микола Томенко сказав в інтерв’ю інформаційному агентству «Комментарии».

«Після відповідних заяв Президента великій кількості високих посадових осіб – починаючи від Президента США і закінчуючи керівниками європейських структур – винесений вирок виглядає як мінімум неадекватним», - заявив Микола Томенко.

Однак найсумнішим, на переконання Віце-спікера, в цій ситуації є те, що цим вироком «удар був завданий не стільки по самій Юлії Тимошенко, скільки по іміджу країни».

«Україні тепер доведеться докласти багато зусиль, щоб відновити статус прогнозованої, правової демократичної держави. І ціна цього удару по іміджу країни фантастично висока», - наголосив Микола Томенко.

«Навіщо тепер витрачати бюджетні гроші на підвищення інвестиційної привабливості країни, на поліпшення іміджу перед Євро-2012 тощо», - додав політик.

«Цим кроком було перекреслено все, і в грошовому еквіваленті ми втратили мінімум сотні мільйонів доларів», - сказав Томенко.

«Адже тисячі інституцій і ЗМІ в один день прийшли до одного висновку: в Україні пройшов політичний замовний процес, і президент зводить рахунки зі своїми опонентами із залученням спецпідрозділів МВС», - зазначив Віце-спікер.

«Немає сумнівів, що всім процесом керував особисто Віктор Янукович. А частина його команди, яка чуйно прислухається до кожного його побажання, реалізувала цей сценарій. Тепер інша частина команди придумуватиме, як гідно вийти з цієї ситуації», - підсумував політик.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.