Чудасії влади. Азаров доручив керівнику ДПА розслідувати "помилку" підлеглих

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 14.10.2011 00:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15503

Прем`єр-міністр України Микола Азаров дав доручення голові Державної податкової служби України Віталію Захарченку провести службове розслідування дій податківців «в одному з бізнес-центрів столиці» і дати їм належну оцінку.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби уряду.

Нагадаємо, учора, 12 жовтня, співробітники податкової міліції близько 11:20 зайняли будівлю бізнес-центру «Інком». За даними прес-служби компанії «Інком», зокрема, були блоковані поверхи, співробітникам компанії було заборонено виходити з будівлі. Співробітникам не були пред`явлені документи, на підставі яких проводиться обшук приміщення, а лише податкові посвідчення. Обшук тривав близько години.

Довідка. Компанія «Інком» – інтегратор інформаційних технологій, що має 30 філіалів по всій території України, а також представництва у Білорусі і Казахстані.

Від “Аратти”: власне кажучи, згідно з чинного законодавства, подія, яка відбулася вчора в офісі "Інкому" - кваліфікується як подія злочину, кваліфікацію якого має встановити слідство. Отже, саме Генпрокурор Віктор Пшонка мав би, згідно з законом про прокуратуру, за цим фактом негайно вжити заходів, тобто порушити процесуальну процедуру дослідчої перевірки і суворо спитати територіального прокурора, чому той не виконує своїх посадових обов'язків.

Як бачимо, Пшонка, вочевидь, делегував свої повноваження особі, яка, за законом, не має права загального нагляду за дотриманням чинного законодавства.

І це дії команди влади, яка нещодавно розповідала всім, що вони саме ті професіонали, які врятуть всіх нас. А хто врятує тепер нас від них?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.