ГПУ тупенько прибрехала?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.10.2011 13:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15514

Допит екс-прем’єр-міністра України Юлії ТИМОШЕНКО у кримінальній справі щодо боргів корпорації «ЄЕСУ» перед Міністерством оборони Росії буде продовжено в понеділок, 17 жовтня.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на брифінгу в Києві заявив начальник прес-служби Генеральної прокуратури Юрій Бойченко.

За його словами, у четвер, 13 жовтня, слідчий розпочав допит Тимошенко, однак він був припинений за ініціативою Тимошенко та її адвоката Сергія Власенка.

«Допит перенесено на понеділок», - сказав Бойченко, зауваживши, що необхідність перенесення допиту Власенко обґрунтував своєю зайнятістю, підкресливши, що він має намір бути адвокатом Тимошенко в цій справі.

У той же час Бойченко повідомив, що екс-прем’єру вчора було пред’явлено постанову про порушення проти неї кримінальної справи і постанову про її притягнення до кримінальної відповідальності, однак вона відмовилася її підписувати за відсутності свого адвоката, у зв’язку з чим було складено відповідний протокол.

За словами начальника прес-служби ГПУ, слідчі розійшлися з Власенком, який відвідував Тимошенко, «в декількох хвилинах».

І таким чином, зазначив він, враховуючи обставини, які склалися, допит буде продовжено на наступному тижні.

Між тим, виявилося, що заява прес-служби Генеральної прокуратури про те, що керівник групи захисту лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко Сергій Власенко брав участь у будь-яких допитах Юлії Тимошенко, є брехнею.

Сергій Власенко наголосив, що «за станом на сьогодні у Юлії Тимошенко немає захисників у справі. Юлія Тимошенко визначається з цього приводу, про що вчора повідомила слідчого».

Народний депутат зазначив, що з цих причин він «не міг брати участь в жодних допитах, слідчих діях відносно Юлії Тимошенко, тому не міг нічого переривати».

«Заява керівника прес-служби ГПУ є брехнею», - підкреслив Сергій Власенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.