Співзасновник Apple Стів Возняк провів ніч у черзі, щоб першим купити новий iPhone 4s

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 15.10.2011 02:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15516

Стів Возняк, батьки якого - вихідці з Буковини, і який заснував разом зі Стівом Джобсом компанію Apple, опинився в числі людей, які минулу ніч провели у черзі перед фірмовим магазином яблучної компанії в Каліфорнії в очікуванні старту продажів нового iPhone 4s.

Возняк хотів побути в компанії шанувальників Apple

Як повідомляє Daily Mail, Возняк був першим у черзі перед магазином міста Лос Гатос. В інтерв'ю телеканалу NBC 11 він заявив, що незважаючи на те, що йому повинні доставити два нові яблучні смартфони, він хотів побути в компанії шанувальників продукції Apple, що зібралися перед магазином.

Зазначимо, що Стів Возняк вже не працює в найдорожчій технологічній компанії світу.

Між тим, черги за новими смартфонами вчора вишикувалися не тільки в Каліфорнії, але і в багатьох країнах світу. У Лондоні один із шанувальників Apple Роб Шусміт провів у черзі перед магазином десять діб, щоб першим отримати iPhone 4s.

iPhone 4s надійшов у продаж. В Україні - ціни вищі в кілька разів...

Яблуко на три мільйони

Усього за добу перед стартом продажів Apple отримала близько мільйона попередніх замовлень на новий смартфон, що побило попередній рекорд. Майже півтора року тому на iPhone 4 було оформлено 600 000 попередніх замовлень.

Очікується, що в найближчі вихідні представлений нещодавно iPhone 4s буде проданий тримільйонним тиражем. Всього ж за наступний рік Apple може продати близько 100 мільйонів iPhone нового покоління.

Нагадаємо, презентація iPhone 4S відбулася в штаб-квартирі компанії в Каліфорнії 4 жовтня, за день до смерті засновника компанії Стіва Джобса.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.