З іменем Януковича пов`язана ще одна надзвичайна подія

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.10.2011 04:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15518

У ДТП в Хмельницькій області, в яку 13 жовтня потрапив кортеж президента, постраждало чотири автомобілі. Обійшлося без людських жертв.

Кортеж Президента наскочив на легковика з російськими номерами

Про це розповіли співробітники ДАІ, повідомляє «Оглядач».

«В четвер, на трасі Житомир-Чернівці легковий автомобіль, який рухався з Хмельницького, з незрозумілої поки причини врізався в «Форд», що стояв на узбіччі. Через що «Форд» винесло на зустрічну смугу. Там він зіткнувся з автомобілем ДАІ, який супроводжував кортеж Президента» - сказали «Оглядачу» в ДАІ Хмельницької області.

За словами даішників, в ДТП було пошкоджено чотири автомобілі. За фактом ДТП співробітниками МВС у Хмельницькій області проводиться перевірка, вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Також, як стало відомо, одна з учасниць ДТП отримала легкі тілесні ушкодження.

Нагадаємо, в четвер кортеж Президента, повертаючись із робочої поїздки до Хмельницької області, потрапив у ДТП. Пізніше було повідомлено, що Президента в кортежі не було - він вилетів до Києва літаком.

«13 жовтня в Ярмолинецькому районі на автодорозі Житомир-Чернівці сталося зіткнення легковика «Форд» з патрульним автомобілем ДАІ, який супроводжує офіційні делегації. За попередніми даними, водій «Форда» за мить до зіткнення потрапив в інше ДТП, через що виїхав на зустрічну смугу. В цей час по ній рухався службовий автомобіль ДАІ, у якого не було можливості уникнути зіткнення з легковиком», - офіційно повідомляє прес-служба хмельницького облУМВС.

У той же час джерело в хмельницької облміліції каже, що пасажирка «Форда» отримала забій грудної клітки, але поки не ясно, в який з аварій. «Форд з російськими номерами вдарив наш «Мерседес»- автомобіль прикриття - в праве крило і двері, - розповів «Сєгодня» один з керівників ДАІ. - Він рухався у колоні другим після сигнального. «Форд» викинуло на зустрічну від удару вантажівки, яка пригальмувала на мокрій дорозі і її понесло. У нашої машини пристойні ушкодження. Після огляду слідчого її привезуть до Києва».

Нагадаємо, це вже друга ДТП за участю кортежу Президента. Перша аварія сталася у квітні минулого року в Києві. Тоді від основної колони відстала карета “швидкої” і зіткнулася з ВАЗ, в аварії загинув таксист Олексій Чижиков, а водія швидкої Миколи Демиденка засудили до 5 років умовного терміну.

Від “Аратти”. З іменем Януковича пов`язані й інші відомі надзвичайні події - недавнє пошкодження президентського літака перед вильотом до Греції, "напад вінка", низка подій що супроводжували інавгурацію президента Януковича... Спадає на думку, - де Янукович - там і катастрофа.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.