Московські лохотрони. Мевєдєв обіцяє сформувати уряд з представників російської глибинки

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 15.10.2011 17:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15529

Новий уряд РФ, у разі перемоги Єдиної Росії, на виборах буде складатися з абсолютно нових людей, заявив Президент РФ Дмітрій Медвєдєв.

"Тепер прийшла пора федеральних структур, тому якщо вийде провести ось цю політичну програму, можете не сумніватися, що і великий уряд, про який ми зараз говоримо, і малий уряд, тобто реальний уряд РФ, буде складатися з абсолютно нових людей", - сказав сьогодні Медвєдєв на зустрічі зі своїми прихильниками.

Медвєдєв також нагадав, що багато губернаторів, які пішли зі своїх постів останнім часом, дуже достойні, пристойні, солідні люди.

"Я відчув, що нам необхідно оновити регіональну еліту, тому що це хороші люди, гідні люди, але вони звикли працювати в інших умовах. Ті, хто прийшов їм на зміну, так, вони теж не ідеальні, але це все-таки люди, які намагаються трохи інакше спілкуватися зі своїми людьми, з населенням", - сказав він.

Крім того, Президент Дмітрій Медвєдєв також заявив про необхідність поміняти в РФ систему держуправління, запропонувавши створити розширений уряд, який працюватиме разом з громадськістю.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.