Зима буде тепла. Але не для киян...

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 4.12.2006 15:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1555

АК “Київенерго” заявляє, що подальше обмеження обсягів постачання газу постачальними організаціями призведе до повного аварійного відключення усього енергетичного обладнання компанії.

Нагадаємо, дочірня Національній акціонерній компанії “Нафтогаз України” компанія “Газ України” з 1 грудня обмежила постачання газу на теплоелектроцентраль-5 і теплоелектроцентраль-6 (ТЕЦ-5, ТЕЦ-6), що знаходяться в управлінні енергопостачальної компанії “Київенерго”.

Вже 4 грудня обмеження постачань газу призвело до зупинки енергоблоку 100 Мвт ТЕЦ-6. Причиною такого різкого обмеження в газопостачанні є заборгованість в сумі 75 млн. гривень за спожитий природний газ, яка виникла протягом останніх 10 діб листопада 2006 року.

“Київенерго” відзначає, що оплата за поставлений “Газом України” газ, станом на 1 грудня, становить близько 94%, що значно вище, ніж відсоток оплати в інших регіонах України.

Від “Аратти”: Враховуючи певні спогади нинішнього прем'єра, пов'язані із недавніми, дворічної давнини подіями у Києві, немає чому дивуватися. Адже, сам він мешкає не у столиці, а у пригороді: або у Пущі-Водиці, або у новому маєтку у Феофанії, який ще за часів першого прем'єрства, розпочали будувати у заповіднику. Та й опалення в нього, напевно не централізоване. І взагалі, навіть меру, а не те що прем'єру, проблеми киян, вибачте, до певного місця. Бо вони пани, а не кияни. А киян за Майдани, на їхню думку, варто повиховувати, щоб не каламутили решту України. Бо іншим, те що відбувається, пояснити важко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.