Януковичу - черговий знак: “Ікона Віктора Януковича” замість миру вкрилася цвіллю

Автор/джерело -  © Gazeta.ua



Дата публiкацiї - 18.10.2011 23:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15557

Мистецьке творіння під назвою “Ікона Віктора Януковича” мироточити так і не почало. Натомість воно вкрилося цвіллю.

“Бог шельму мітить”

Про це повідомив автор ікони луганчанин Слава Бо, пише "East Korr".

За словами художника, він особисто не винний у появі цвілі на образі чинного президента.

"Багато хто чекав дива під час "Околичного ходу", але дива не сталося. Ікона мироточити не стала. Як розцінювати появу цвілі не знаю. Але факт залишається фактом - біла цвіль вкрила частину обличчя Януковича", - прокоментував автор.

Він також додав, що після скоєного "Околичного ходу" 9-го жовтня у Луганську усі три образи президента зберігалися разом, але цвіллю покрився тільки один.

Як відомо, твір "Ікона Віктора Янукович", зроблений з коробки від цукерок, побачив світ на виставці візуального мистецтва у Луганську кілька тижнів тому. А ще раніше обличчя президента розгледіли на іконі в одному з храмів Донецька.

Нагадаємо, 9 жовтня активісти Центру розвитку сучасних аудіо-візуальних мистецтв "Луганда-хауз" провели в Луганську акцію, представивши людям "ікони Януковича". Вулицями в центрі Луганська активісти пронесли три роботи луганського художника В'ячеслава Бондаренка "Ікона Св. Януковича".

Від “Аратти”. Як відомо, вступ Януковича на посаду Президента був ознаменований декількома неприємними явищами, які віщували негаразди як для самого Януковича, так і для країни... А за християнськими канонами, від нього тепер вже й навіть і божественний Дух відвернувся. “Бог шельму мітить” - давно примітив наш мудрий народ...


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.