Ультрас “Шахтаря” зіграли у футбол на честь УПА

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 19.10.2011 03:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15559

Фанати футбольного клубу “Шахтар” провели турнір на честь 69-ї річниці створення Української повстанської армії (УПА).

Як стало відомо Gazeta.ua, на Донеччині серед молодих фанатів "Шахтаря" відбувся футбольний турнір, присвячений 14 жовтня - дню створення УПА.

За словами активістів, декілька команд не змогли приїхати на це політично-спортивне змагання, оскільки "мають проблеми з міліцією, яка чинить проти фанатів справжні репресії".

З метою уникнення чергових переслідувань з боку правоохоронних органів свої обличчя на фотографіях ультрас замалювали чорним.

"Переможців та переможених на таких турнірах не буває. Тож всі насолодилися зустріччю, бо на стадіоні зустрічатися все важче та важче", - відзначив один із організаторів матчу.

Разом з тим, чи влаштували учасники турніру "махачи" після ігор, і хто переміг в них, не повідомляється.

Нагадаємо, що останній голосний вияв поваги до УПА закінчився скандалом. У матчі 5 туру УПЛ, в якому київське "Динамо" приймало львівські "Карпати", співробітник клубу Андрій Саламатов був побитий уболівальниками за те, що особисто вирішив зірвати з гостьового сектора прапор ультрас львівської команди, на якому був зображений Роман Шухевич.

Також повідомляється, що під час поєдинку Ліги чемпіонів проти "Шахтаря" за фанатами петербурзького "Зеніту" в Донецьку наглянуть "міцні хлопці".

Вболівальники петербурзького "Зеніта" вважають, що в Донецьку, де 19 жовтня відбудеться гра з "Шахтарем", немає серйозного фанатського руху, а значить, у них є відмінний шанс "перетворити центр міста на один день в синьо-біло-блакитний пекло для місцевих".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.