Донеччани ігнорують нові тарифи, як і старі

Автор/джерело -  © Остров



Дата публiкацiї - 4.12.2006 16:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1556

Керівництво “Донецькміськтепломережі” висловлює серйозні побоювання, що низький рівень сплати послуг центрального опалювання і гарячого водопостачання жителями Донецька може привести до відключення об’єктів теплового господарства міста від енергопостачання.

Про це повідомляє прес-служба КП “Донецькміськтепломережа”.

Зокрема рівень сплати послуг центрального опалювання і гарячого водопостачання жителями Донецька в листопаді поточного року становив 54,8%

Загальний борг жителів Донецька за послуги тепломережі зріс до 58,3 млн. грн. При цьому у вересні борг жителів Донецька, що “тягнеться” з минулої зими, становить 32 млн. грн. За перший місяць нового опалювального періоду — жовтень — заборгованість дончан зросла до 48 млн. грн. Через низькі платежі населення тепломережа своєю чергою накопичує борги за спожиті енергоносії. Так, в листопаді “Донецькміськтепломережа” недоплатила 17,7 млн. грн. за газ (загальний борг 2006 року зріс до 58,2 млн. грн.), 2,5 млн. грн. — за електроенергію (заборгованість 2006 року становить 8,6 млн. грн.).

Як відзначили в “Донецькміськтепломережі”, є достатньо висока вірогідність того, що під час першого ж серйозного похолодання дончани відчують наслідки свого безвідповідального ставлення до платежів за тепло і гарячу воду.

Від "Аратти": Як загальновідомо, лідер партії “Регіонів”, який нині прем'єр України, під час виборів обіцяв “зростання добробуту кожного вже сьогодні”, а ВЕЗ “Донбас” - це його творіння, яке він особисто лобіював в українському парламенті ще обіймаючи губернаторське крісло. Нагадаємо також, що практично одразу, після другого пришестя у Кабмін, Янукович доручив економістам вивчити досвід ВЕЗ “Донбас” і поширити на всю Україну. Цікаво, який саме досвід буде поширюватися? Як зробити всіх жебраками заради одного мільярдера?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.