Власенко радить Пшонці зайнятися судимостями Януковича

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 19.10.2011 14:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15566

Генпрокурор Віктор Пшонка повинен переглянути зняття судимостей із президента Віктора Януковича, вважає адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко.

Про це він заявив, коментуючи слова Пшонки про необхідність дати оцінку постановам судів та екс-генпрокурора Святослава Піскуна про закриття справи щодо боргів корпорації "Єдині енергетичні системи України".

"Нехай Пшонка перегляне рішення по шапках Януковича, по зняттю судимостей. Це був би чесний і мужній хід", - заявив Власенко.

На думку захисника Тимошенко, влада "цілком і повністю пішла в абсурд".

"Один сидить і розповідає про те, що він буде піднімати судові рішення десятирічної давнини по Тимошенко. Інший, я маю на увазі Миколу Азарова, готовий півмільярда заплатити, аби тільки вона у в'язниці сиділа", - заявив Власенко.

Як відомо, Служба безпеки України порушила проти Тимошенко й колишнього прем'єр-міністра Павла Лазаренка нову кримінальну справу, пов’язану зі спробою перекласти борги корпорації "Єдині енергетичні системи України" перед Міністерством оборони Росії на бюджет України.

Це четверта справа, яка порушена на даний момент проти Тимошенко.

Однак Пшонка заявив, що слід дати детальнішу правову оцінку справам, які розслідувалися у відношенні Тимошенко раніше й були закриті у 2005 році.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.