Що робить опозиція, аби навести лад у столиці? Наразі до перевиборів Космосу ніхто не готується

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.10.2011 10:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15579

Оцінюючи ситуацію в Києві, заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко зазначив, що, оскільки Києвом і досі керує команда Черновецького-Попова, опозиція мусить невідкладно домовитися про підготовку до виборів та домогтися перемоги.

Про це повідомила прес-служба політика.

Томенко заявив, що пропонує всім демократичним опозиційним політичним партіям чітко визначитися з участю у виборах київського міського голови.

«Не можна допустити повторення попередніх помилок, а тому в опозиції має бути єдиний кандидат на посаду Київського міського голови. Тільки за таких обставин можна перемагати», - наголосив Віце-спікер.

«Що стосується виборів до Київської міської ради, то я переконаний, що БЮТ, Фронт змін та Блок Кличка, в разі, якщо він продовжує залишатися в опозиції, та інші демократичні політичні сили повинні підписати угоду про координацію дій під час виборів до Київської міської ради та створення більшості у Київраді за результатами виборів», - сказав Томенко.

«Це дасть можливість контролювати владу і реалізовувати довгоочікуваний в Україні проект Києва як української та європейської столиці», - додав політик.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.