Чорнобильці випробували на міцність паркан перед парламентом

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 20.10.2011 17:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15583

Ліквідатори аварії на ЧАЕС провели свій мітинг під Верховною Радою і домовилися зустрітися на всеукраїнській акції протесту 3 листопада.

Сьогодні зранку близько 200 представників Федерації профспілок, а також чорнобильців вийшли на мітинг біля будівлі Верховної Ради з вимогою підвищити передбачені соціальні стандарти і гарантії в проекті державного бюджету на 2012 рік і не допустити скорочення пільг.

Мітингувальники прикріпили до огорожі Ради плакати з написами «Ми проклинаємо трутнів-виконавців», «Тут відбувається підла державна змова проти вмираючих Зони відчуження !!!»,« Є Божий суд, він не доступний дзвону злата». Вони також тримали плакат «Ні геноциду чорнобильців».

Вдень, близько 11-ї години вони почали розхитувати паркан біля Ради. У результаті один з його елементів був зламаний.

Після промови члена Громадської організації «Ніхто крім нас» Бориса Новожилова мітингувальники погодилися припинити мітинг.

«Я дізнався про проведення акції з інтернету і новин по радіо. Розхитувати паркан - це не метод. Рада все одно не почує. У той же час міліції можуть дати команду на розгін мітингувальників, і можуть бути жертви », - сказав він.

Новожилов закликав приєднатися до всеукраїнської акції 3 листопада, головна мета якої - припинення повноважень Ради. Про місце проведення акції 3 листопада, за його словами, буде повідомлено через певні ЗМІ і соціальні мережі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.