Нардеп Москаль зацікавився “Лікарнею майбутнього”

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.10.2011 18:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15586

Народний депутат Геннадій Москаль просить Генпрокуратуру перевірити, куди пішли кошти, зібрані на будівництво широко розрекламованої дитячої «Лікарні майбутнього».

Для цього він направив у Генеральну прокуратуру відповідне звернення, повідомляє прес-служба «Народної самооборони».

«Сім’я Ющенко, яка є засновником Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000», ще у 2006 році розпочала збір коштів на дитячу «Лікарню майбутнього», – нагадав Геннадій Москаль.

«У 2010 році було повідомлено, що фонд зібрав достатньо коштів для початку будівництва лікарні. Ще в 2009 для цього виділили ділянку в Голосіївському районі Києва неподалік від лікарні «Феофанія». До сих пір на ній нічого не побудовано. Куди поділися кошти благодійників та громадськості, так і не відомо. Обдурити весь народ України і спекулювати на святому – на житті та здоров’ї дітей – це, напевно, і є та ціна честі та гідності, в яку себе оцінив пан Ющенко», - вважає політик.

Москаль зазначає, що сьогодні в Україні порушується маса кримінальних справ за шахрайство та зловживання владою. «Однак збитки, завдані громадськості України, оцінити неможливо. Цікаво, чому на сьогодні так і не дана правова оцінка цьому факту?», - зауважує нардеп.

Геннадій Москаль направив депутатське звернення до Генеральної прокурори України із проханням провести ретельну перевірку всіх обставин так і не розпочатого будівництва дитячої лікарні і встановити, куди ж таки поділися зібрані кошти.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.