На вулицях Києва з’явилися дорожні знаки: “Країна в тупику” і “Обережно, чиновники на дорогах”

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 21.10.2011 14:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15597

Активісти Чорного комітету розвісили біля виходів з метро і напроти будівлі центрального відділу СБУ дорожні знаки з критикою влади.

Перехожі могли побачити написи - "Міліція вбиває", "Обережно, чиновники на дорогах", "Країна в тупику", "Годі терпіти владну гниль", "Зупиняй паразитів" та інші.

"Написи на встановлених знаках звертають увагу громадян на насущні проблеми нашої влади та режиму. Міліція вбиває у відділеннях людей, розганяє мирні демонстрації", - заявив один з активістів Чорного комітету Богдан Тицький.

"Кортежі чиновників перекривають рух на дорогах на кілька годин. Режим озвірів і відчуває себе кастою привілейованих, яка тримає в рабстві весь народ", - вважають в організації.

Раніше в київському метро з'явилися плакати із зображенням Президента Віктора Януковича, прем'єр-міністра Миколи Азарова і міністра освіти і науки Дмитра Табачника.

На одному з плакатів зображений Президент Віктор Янукович, напис внизу плаката: "Кради шапки - станеш президентом!" Авторами цих плакатів є активісти Громадської ініціативи Чорний комітет.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.