За сценарієм макіївського теракту. Запорізький підривник залишив “візитівку”

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 24.10.2011 18:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15616

Співробітники міліції виявили записку від невідомої особи з вимогою грошей на місці вибуху саморобного пристрою, який стався 21 жовтня в супермаркеті “Сільпо” в торгово-розважальному центрі “Україна” у Запоріжжі.

Про це повідомило джерело в головному управлінні Міністерства внутрішніх справ у Запорізькій області.

За його інформацією, записку виявив охоронець супермаркету і передав її правоохоронцям. У ній невідомий вимагає перерахувати на вказані ним рахунки в банках 5 млн євро. У разі невиконання умов автор записки погрожує повторними вибухами.

Розслідування цієї справи передано до Служби безпеки України.

Нагадаємо, в Запоріжжі в супермаркеті "Сільпо", розташованому в центрі міста, біля універмагу "Україна" вибухнув невідомий предмет, що знаходився в коробці.

Від “Аратти”: інформація джерела про занйдену записку з вимогою грошей одразі ж нагадало "макіївський теракт", де "терористи", які підірвали два смітника теж залишили письмове послання з вимогою грошей.

Цей "збіг", а також те, що і в Макіївці, і у Запоріжжі ніхто з громадян не постраждав, наводить на думку про схожість почерків. Невже у Макіївці засудили "вередюків", а справжній злочинець на свободі?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.