Нардеп Власенко заявив, що ГПУ дезінформує суспільство про ЄЕСУ

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 26.10.2011 15:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15642

Генеральна прокуратура дезінформує українське суспільство щодо справи ЄЕСУ.

Про це заявив керівник групи захисту Юлії Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко сьогодні під час брифінгу.

«Останнім часом прес-служба Генпрокуратури, офіційні особи, в тому числі Генеральний прокурор Пшонка, заявляють про те, що є нібито якісь нові дані, отримані з іноземних джерел, зокрема, зі справи Лазаренка, яка розглядалась в США, та зі справи генерала Олійника, що розглядалася у суді. Я хотів би сказати, що це неправда», - заявив Власенко.

«Я хочу нагадати, що у 2005 році американський суд, що розглядав справу Лазаренка, вилучив усі епізоди, пов’язані з корпорацією ЄЕСУ. Ніяких нових даних не існує», - наголосив захисник Тимошенко.

За його словами, те ж саме стосується і справи генерала Олійника, яка була закрита у 2003 році за відсутністю складу злочину.

«Якщо представникам Генпрокуратури про це не відомо, ми можемо надати їм матеріали, хоча копія долучена до матеріалів газової справи Тимошенко, тому не знати про це Генеральний прокурор не міг», - зазначив Сергій Власенко.

«Все це свідчить про бажання влади утримувати незаконно Юлію Володимирівну за гратами, розповідаючи українському суспільству просто брехливу інформацію і спекулюючи тим, що люди просто не знають цього», - резюмував він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.