В Одесі знову щось сталося: або навчання, або замінування

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 27.10.2011 12:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15654

Центр Одеси оточений правоохоронцями. Зокрема, правоохоронці оточили район стадіону “Спартак”. Рух в декількох кварталах від клубу перекрито.

Правоохоронці в касках, бронежилетах і з автоматами перекрили рух Маріїнською та Італійським бульваром. Нікого не пускають. Пішоходів теж не пускають Італійським бульваром. За словами міліціонероів, що проходять навчання із затримання терористів.

У прес-службі МНС так само розповіли, що в цьому районі проходять навчання служби безпеки.

Прес-служба СБУ в Одеській області підтверджує дану інформацію, проте подробиці того, що відбувається, не розголошує.

Водночас один із співробітників заявив, що вулиця замінована.

Здалеку видно, що навколо стадіону і клубу "Палладіум" безліч правоохоронців - зокрема стоїть спецмашина піротехніків, кілька десятків людей в касках і з автоматами, стоять пожежні машини. Вибухотехнічна лабораторія.

На Проспекті Шевченка, а також на прилеглих до клубу "Палладіум" вулицях - величезні пробки.

На перетині Італійського бульвару і Канатній вже більше години перекрито рух.

На місці працюють піротехніки і рятувальники. Кілька прилеглих кварталів оточили правоохоронці в касках, бронежилетах і з автоматами. Рух у районі перекрито.

Як повідомлялося раніше, в ніч на 30 вересня в Одеській області під час спецоперації із затримання громадянина РФ Аслана Дикаєва, який розшукується за скоєння вбивства, у перестрілці зі злочинцями загинули двоє міліціонерів, ще четверо поранені. Загалом у спецоперації брали участь 12 правоохоронців.

1 жовтня у центрі Одеси бійці спецпідрозділів блокували приватний будинок, в якому знаходилися вбивці. Близько двох сотень співробітників міліції оточили територію і запропонували кілерам здатися. Проте злочинці ніяк на це не прореагували, і правоохоронці почали штурм. В результаті штурму двох злочинців було вбито, одному вдалося втікти.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.