Влада збирає на відкриття Львівського стадіону лояльних громадян

Автор/джерело -  © Zaxid,net



Дата публiкацiї - 27.10.2011 16:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15660

Комітет опору диктатурі у Львівській області заявляє, що львів’яни не зможуть потрапити на відкриття стадіону, оскільки на це дійство везуть лояльних до державної влади людей, зокрема, 20 тис. мешканців Сходу України.

Про це голова ЛКО УРП Володимир Будулич повідомив 27 жовтня на прес-конференції.

Також, з його слів, є інший варіант заповнення стадіону – прихильними до влади працівниками ДПА, «Південного» тощо.

Голова обласного осередку Комітету Андрій Мисик, на прохання пояснити, звідки така інформація, зазначив, що джерело назвати не може. Для більшої переконливості він розповів, що до його знайомого львівського бізнесмена звернулись з «пропозицією» купити 100 квитків по 400 грн на відкриття стадіону, однак «купівля» полягала лише в тому, що віддавши за них гроші, чоловік квитків не отримає.

Також Мисик наголосив, що на відкриття стадіону звезуть весь особовий склад МВС Львівщини, а також правоохоронців з інших областей України. «Охоронятимуть нас від влади, чи владу від нас?», – прокоментував він.

Депутат Львівської міської ради від «Свободи» Тарас Кравець зазначив, що ситуація нагадує відкриття стадіону в Києві, куди також завозили людей з інших регіонів. Також Кравець розповів, що депутати міськради отримали по два квитки на відкриття стадіону і наголосив, що частина «свободівців» віддали свої квитки, наприклад, сам Кравець віддав свої квитки студентам, голова фракції «Свободи» у міськраді Руслан Кошулинський – інвалідам тощо.

Водночас депутат Львівської обласної ради від «Фронту змін» Юрій Підлісний наголосив, що влада відчуває свою нелегітимність, якщо боїться зустрітись з народом. Також він повідомив, що має інформацію, про «відпрацювання» працівниками МВС фан-клубів та фанатських організацій, які нібито на Сході і Півдні України перебрали зі своїх західноукраїнських колег «національно-патріотичні гасла».

Крім того, екс-депутат Львівської міської ради Олег Бас висловив незадоволення, що на відкриття стадіону запрошують «псевдозірок» з великими апетитами щодо гонорарів. Учасники Комітету наголошують, що звичайні львів’яни воліли б бачити на стадіоні виступи відомих українських і львівських зірок, які мають світову славу – Руслани, Океану Ельзи.

Також Андрій Мисик наголосив, що досі невідомо, чи має стадіону у Львові державний акт здачі в експлуатацію.

Як повідомлялося раніше, Комітет опору диктатурі (КОД) готується завтра, 28 жовтня, зустріти у Львові Президента Віктора Януковича такою собі «червоною карткою». Біля воріт ЛАЗу, куди, за інформацією Комітету, прилетить своїм вертольотом Янукович, вже з 11:00 проходитимуть зустрічі нардепів з виборцями. Також, Комітет планує ряд заходів у суботу біля євростадіону.

Додамо, на ЛАЗі облаштовують вертолітний майданчик. Роботи розпочали поспіхом і готують його для Президента України Віктора Януковича. За попередньою інформацією, Янукович прибуде до Львова ще у п’ятницю, а в суботу візьме участь у відкритті євростадіону.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.