Кулачні бої політиканів. Українські нардепи здобули світову славу

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 27.10.2011 19:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15664

Фото бійки у Верховній Раді під час ратифікації Харківських угод у 2010 році потрапило у сімку кращих політичних бійок за версією The Guardian.

Фотогалерею під назвою "Найкращі політичні бійки світу" видання опублікувало у четвер.

У ній, зокрема, є знімок, на якому зафіксовано один з найжорстокіших епізодів під час бійки у Верховній Раді.

Серед інших бійок, на які звернув увагу The Guardian, - сутички у російській Держдумі, у парламентах Південної Кореї, Тайваню, Італії тощо.

Від “Аратти”: ми вітаємо народних обранців від Партії регіонів цією славною перемогою, здобутою у виснажливій боротьбі з опонентами.

Принагідно, як виборці, ми нагадуємо народним обранцям, що про бійцівські поєдинки у парламентській залі не згадувалося у жодній з ваших передвиборчих програм, а відтак - ми вас за для цього не обирали.

Сьогодні, коли добігає кінця тармін вашої каденції, ми, виборці, можемо зазначити, що ви, як наші представники у вищому законодавчому органі, так і не спромоглися виконати жодного пункту зі своїх виборчих програм.

Більш того, Харківські угоди, бійка за які принесла вам всесвітню "славу" не принесли нам, громадянам, жодної користі. Проте, ця й інші події у Вищому законодавчому органі прямо стимулюють нас, громадян, вжити заходів для припинення використання вами будівлі парламенту і владних повноважень не за призначенням.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.