У облоговому положенні. Януковича лякають збройним заколотом

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 2.11.2011 14:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15702

Президент Віктор Янукович заявляє про те, що опоненти влади готують збройні напади на органи державного управління.

Про це він сказав під час розширеного засідання уряду в середу.

"Мені правоохоронні органи кажуть, що зараз йде скупка зброї і підготовка до збройних нападів на органи державної влади", - сказав Янукович.

"Люди втратили страх і совість. Хто це організовує? Не ті, кому найважче живеться. Ті, кому найважче – вони мовчать, чекають, терплять", - заявив Янукович.

За його словами, у акціях протесту під Верховною Радою беруть участь люди, які через суд добилися собі виплат високих пенсій та одноразової допомоги.

У підсумку, за словами Януковича, Держказначейство втратило 6 млрд. гривень.

"Ми промовчали, витратили , а зараз під парламент прийшли ламати паркан ті, хто отримує пенсії в 30 тисяч гривень і одноразову допомогу 600-700 тисяч гривень", - сказав Янукович.

Від “Аратти”: Зовсім нещодавно Президент Янукович публічно наполягав на повазі до рішень суду і їхньому безумовному виконанні. Отже, виникає питання: на підставі якого закону було прийняті судові рішення згідно з яких "люди, які через суд домоглися собі виплат високих пенсій та одноразової допомоги"? І що таке ці "крихти", у порівнянні з 175 тисячами гривень, які щоденно громадяни України витрачають на утримання Януковича?

Між тим, можемо нагадати панові Януковичу, що ці люди воювали на війні і рятували українців, в тому числі і його, Януковича, від "мирного атому".

До речі, серед тих, хто вчора під проводом Партії регіонів ламав паркан біля парламенту, озброєними були виключно працівники міліції. І саме МВС, судячи з повідомлень прес-служби та керівництва, закуповує зброю.

То хто ж ці "заколотники" що готуються до "збройних нападів на органи державної влади"? Мирні беззбройні демонстранти, яких дії влади примусили до протестів?

Можемо нагадати, що за дивним збігом оставин, озброєне захоплення будівлі органу центральної виконавчої влади - Генеральної прокуратури, - сталося саме під час останнього прем'єрства Януковича. ГПУ штурмом брали нардепи Партії регіонів та спецназ МВС на чолі з тодішнім міністром Цушком.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.