Опозиція вимагає, щоб Хорошковський і Могильов розповіли, хто готує напад на владу

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 3.11.2011 11:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15715

Опозиція вимагає звіту голови СБУ Валерія Хорошковського та голови МВС Анатолія Могильова щодо інформації, озвученої Президентом Віктором Януковичем, про підготовку збройних нападів на владу.

Відповідну заяву з трибуни парламенту у четвер оголосив віце-спікер БЮТівець Микола Томенко.

Він зазначив, що у середу, під час розширеного засідання Кабміну, "громадськість була шокована заявою президента про те, що опоненти влади скуповують зброю для нападів на органи влади".

"Президент фактично звинуватив опозицію, оскільки ми як опозиція є опонентами президента", - сказав Томенко.

У зв’язку з цим, за його словами, опозиція вимагає, щоб у п’ятницю під час години запитань до уряду у Верховній Раді виступили голови СБУ та МВС.

"Ми вимагаємо, щоб голова СБУ і міністр внутрішніх справ доповіли не лише парламенту, але й українському народу, хто, в яких регіонах масово скуповує зброю і готується до збройного повстання. І що превентивно зробили наші правоохоронці, щоб не допустити такі злочинні дії, які кожен цивілізований громадянин мусить засудити", - заявив Томенко.

"У разі необхідності опозиція готова ініціювати створення тимчасової слідчої комісії і активно взятися до роботи, щоб не допустити такого перебігу подій, про які говорив президент", - додав він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.