НСНУ визначилася з головою. Майже.

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 5.12.2006 16:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1572

На попередньому засіданні Ради партії, було прийняте рішення про те, щоб на регіональну рівні були обговорені принципи формування Президії та можливі кандидатури на посаду голови Ради партії. Регіональні осередки визначили шість кандидатів на голову Ради партії.

Ними стали Роман Безсмертний, Петро Порошенко, Юрій Єхануров, Ігор Юхновський, Петро Олійник та Павло Жебрівський, повідомляє прес-служба партії.

Водночас регіональні осередки Чернігівської, Харківської та Львівської областей просять Президента назвати свою кандидатуру на посаду голови Ради партії.

Севастопольська міська організація "Нашої України" рекомендує на посаду голови Ради партії Романа Безсмертного. Водночас Луганська обласна організація висунула Романа Безсмертного та Петра Порошенка на цю посаду.

Житомирська “Наша Україна” прийняла рішення про те, аби запропонувати Раді партії розглянути кандидатури Павла Жебрівського та Петра Порошенка на голову Ради партії.

Івано-Франківщина бачить на цій посаді Ігоря Юхновського або Юрія Єханурова.

Львівська обласна організація “Нашої України” під час рейтингового голосування визначила кандидатом на посаду голови Ради партії свого обласного лідера Петра Олійника. Водночас Львівський регіональний осередок “Нашої України” направив до Президента відкритого листа з проханням назвати того, кого він бачить головою Ради партії.

“Запорізька “Наша Україна” не буде проводити рейтингове голосування по кандидатурах на посаду голови Ради партії, а долю голови вирішуватимуть делегати від області під час засідання Ради партії”, - сказав в інтерв’ю народний депутат, голова Запорізької обласної організації “Наша Україна” Юрій Артеменко. Нагадаємо, що Запоріжжя запропонувало Романа Безсмертного, Петра Порошенка та Юрія Єханурова як кандидатів на цю посаду.

Вінницька обласна організація ще до з’їзду визначилася з кандидатурою на посаду голови Ради. Ним став Петро Порошенко. Підтримує Порошенка і Херсонська "Наша Україна".

Нагадаємо, що 21 листопада під час інтерв’ю радіо “Ера” народний депутат Юрій Єхануров сказав: “Я не збираюся очолювати Раду партії, а до складу Президії обов’язково має увійти Роман Безсмертний, аби забезпечити спадкоємність у партії, а також голова Статутного комітету Борис Беспалий”. “Ці дві людини мають бути своєрідним ядром Президії”, - запевнений Юрій Єхануров.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.