Під парламентом народ вимагає скасування сталінських статтей Кримінального кодексу

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 4.11.2011 11:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15721

Cьогодні під стінами Верховної Ради знову відбувається мітинг.

Наразі до ВР підійшли близько 300-400 представників партії «Батьківщина», «Фронту Змін» та прихильників партій, які входять до Блоку Юлії Тимошенко. Вони тримають в руках партійні прапори.

Після вчорашнього мітингу на площі біля ВР не була поновлена частина паркану, яку зламали. Замість цього паркану шлях до площі біля парламенту мітингувальникам перекрили представники міліції.

Наразі на площі знаходиться понад сотня правоохоронців. Мітингувальники перебувають з боку Маріїнського палацу і їх кількість поступово збільшується.

Мітингувальники вимагають від Верховної Ради ухвалити закон, який декриміналізує статті, за якими засуджено екс-прем’єра Юлію Тимошенко та судять екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. З боку Маріїнського палацу також встановлена невеличка імпровізована сцена, з якої виступають народні депутати.

Як повідомлялося раніше, Верховна Рада України планує розглянути сьогодні розглянути у другому читанні законопроект щодо декриміналізації ряду статей Кримінального кодексу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.