Влада сформувала нелегітимний підрозділ кілерів?

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 4.11.2011 11:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15722

Екс-майор Державної охорони Микола Мельниченко заявляє, що в Україні діє законспірована нелегітимна спецслужба, яка займається політичними вбивствами.

"В Україні діє дуже потужна, добре законспірована і непогано оснащена нелегітимна спецслужба, яка займається політичними вбивствами. Якийсь аналог відомих "орлів Кравченка" і білоруських "ескадронів смерті". Позиції цієї спецслужби посилюються. Одним із її завдань було моє знищення", - сказав він в інтерв'ю газеті "Сегодня", опублікованому в п'ятницю.

За його словами, до цієї спецслужби входять колишні і нинішні співробітники СБУ, військової контррозвідки, міліції, прокуратури. "А діють вони в інтересах великих олігархів", - підкреслив Мельниченко.

При цьому він зазначив: "Але мета "спецслужби" - не тільки прибрати мене. Ще одне завдання - підставити Януковича. Йде спецоперація з його дискредитації і в результаті - відсторонення від влади. Він занадто багатьом з колишніх перейшов дорогу, і ті цього не пробачать. В орбіту спецоперації залучені серйозні сили як ззовні, так і всередині України. Все дуже серйозно".

Нагадаємо, раніше Генеральна прокуратура України повідомила, що Мельниченко двічі намагався покинути територію України, а 23 вересня слідчий СБУ виніс постанову про оголошення його в розшук.

Мельниченко на цей час перебуває у США.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.