Влада повитягала з шухляд всі піар-справи проти Тимошенко

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 7.11.2011 15:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15742

Влада реінкарнує старі справи проти лідера опозиції Юлії Тимошенко для того, щоб вона не мала можливості брати участь у політичному житті країни.

Про це заявив керівник групи захисту Юлії Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко, коментуючи відновлення податковою міліцією 4 кримінальних справ щодо діяльності корпорації ЄЕСУ у 1996-1997 рр.

За його словами, у п’ятницю слідчі Головного слідчого управління Податкової адміністрації у СІЗО вручили Юлії Тимошенко «копії старих постанов про порушення кримінальних справ, датовані 2001 та 2003 рр.».

«Всі вказані постанови стосуються ухиляння від сплати податків та замаху на незаконне відшкодування ПДВ», - повідомив Власенко.

«Ці справи уже порушувались напередодні парламентських виборів 2002-го року. Час спливає, технології не міняються. Перед виборами Тимошенко треба прибрати з політичної арени. Як це було в 2002-му, так це робиться і зараз», - наголосив захисник.

При цьому Власенко зазначив, що у «реінкарнованих справах проти Тимошенко не з’явилось жодної нової обставини».

«Прокуратура лише скасовує постанову про закриття старих кримінальних справ», - сказав Власенко.

Він також зазначив, що не існує жодної юридичної мотивації для даного рішення.
«Якщо на прес-конференції прокуратура говорить щось про справу російського генерала Олійника, то в документах вони нічого про це не пишуть, оскільки не мають для цього законних підстав. Вони пишуть, що рішення про закриття справи прийнято незаконно. Це вся мотивація», - заявив Власенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.