Янукович наказав Захарченку вдосконалювати міліцейський досвід до безмежності

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 8.11.2011 12:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15754

Президент України Віктор Янукович вважає, що досвід роботи Віталія Захарченка в податкових органах допоможе йому працювати на посаді міністра внутрішніх справ України.

Про це Глава держави заявив сьогодні в Києві, представляючи керівному складу МВС України нового міністра.

«Це ваш колега, який багато років працював в органах внутрішніх справ, тому має досвід, трошки його розширив в податковій і, безумовно, це дасть змогу більше приділяти увагу боротьбі зі злочинністю», - зазначив Янукович, зауваживши при цьому, що започаткована декриміналізація статей Кримінального кодексу України повинна суттєво збільшити увагу правоохоронних органів до боротьби з економічними злочинами.

За словами Януковича, як правило, кошти, здобуті незаконним шляхом, не завжди повертаються державі. «І наше завдання, щоб кожен злочинець, який грабує державу, має повертати гроші з великими штрафними санкціями і отаке завдання я поставив міністру Захарченку», - сказав Президент.

Також він висловив сподівання, що в МВС буде збережена спадкоємність, тобто, за його словами, все, що до цього часу напрацьовано, ні в якому разі не можна руйнувати. «Треба лише вдосконалювати, а меж для вдосконалення, як кажуть, немає», - наголосив Глава держави.

Як повідомлялося раніше, 7 листопада Президент призначив Захарченка главою МВС, звільнивши його з посади голови Державної податкової служби України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.