Нардеп Ар’єв вважає, що Президент Янукович втратив довіру до свого оточення

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.11.2011 15:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15795

Президент Віктор Янукович окреслив сферу інтересів своєї сім’ї, поставивши на чолі Міністерства внутрішніх справ, Державної податкової адміністрації України та Нацбанку наближених до себе людей.

Про це заявив народний депутат з фракції «НУ-НС» в парламенті, член комітету по боротьбі з оргзлочинністю і корупцією Володимир Ар'єв, повідомляє прес-служба «Народної самооюорони».

«Важливий висновок із кадрових перестановок - Янукович більше не довіряє групам впливу: і Захарченко, і Клименко є наближеними до президента. Янукович показує, що ключові речі для його сім'ї - це охорона (МВС), бухгалтерія (Нацбанк) і контроль (ДПАУ) надходжень в касу», - зазначив політик, коментуючи призначення глави МВС і ДПАУ.

На його думку, останні кадрові перестановки - «це серйозний сигнал групі Хорошковського».

«Йому на повному серйозі пророкували посаду глави об’єднаного відомства на базі податкової та митниці. Але, як виявилося, президент просто перестав довіряти людям, які входять в певні олігархічні групи», - зазначив нардеп.

При цьому Ар'єв додав, що Янукович, очевидно, ставить на ключові позиції виключно тих людей, які будуть чітко виконувати всі вказівки сім'ї.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.