В Одеську мерію отримувати “законні” 10 соток прийшов Дарт Вейдер

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.11.2011 19:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15816

Сьогодні, 14 листопада, в мерію Одеси прийшов персонаж-антигерой “Зоряних Воєн” — представник Темної сторони Сили, генерал імперської армії, лорд ситхів Дарт Вейдер.

За його словами, він дізнався про те, що Одеська міськрада дарує ділянки на схилах і тому вирішив вимагати ділянку і для себе. При цьому він показав паспорт громадянина України та оформлену заяву, повідомляє Думская.net.

"Я — Дарт Вейдер, права рука імператора Палпатіна. Я дізнався, що в Одеській мерії безкоштовно роздають землю і прийшов за своїми 10 сотками. Я знаю, що депутати міськради, виконком і мер Костусєв перейшли на Темну сторону Сили і тому допоможуть мені", — заявив відвідувач.

Після перевірки документів Дарта Вейдера відвели до канцелярії, де у нього взяли заяву про отримання безкоштовних 10 соток.

Раніше Думская.net писала, що Одеська міськрада на сесії 8 липня і 20 вересня прийняла рішення про безоплатну передачу 46 соток землі на схилах в Отраді в 100 метрах від моря п'ятьом громадянам України. Пізніше з'ясувалося, що серед них - це 24-річний охоронець, його 21-річна дівчина, співробітник компанії "Вінфорт" і дружина одного з засновників "Вінфорт". Засновниками «Вінфорт» так само виявилися перший віце-мер Сергій Черненко і брат радника міського голови Олександра Сайфудінова.

Після розголосу цієї афери мер Одеси Олексій Костусєв і депутат міськради Ігор Марков публічно зізналися у «помилці». Однак скандальні рішення міськради досі не скасовані.

Нагадаємо, право на безоплатне отримання 10 соток земля для будівництва та обслуговування власного житла гарантується (але виконується виключно для “своїх”) Земельним кодексом кожному громадянинові України (в селищах - 15 соток, в селах - не більше 25).


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.