Винним у VIP-ДТП сучасні феодали можуть зробити потерпілого холопа?

Автор/джерело -  © “Автополігон.інфо”



Дата публiкацiї - 15.11.2011 01:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15818

За найдорожче ДТП в цьому році на Хрещатику можуть покарати саме регулювальника. Так вважають колеги сержанта Дмитра Цилуйко, який з подвійним переломом ноги зараз лежить у лікарні.

Винним у VIP-ДТП можуть зробити потерпілого даішника

"- Не стануть зв'язуватися з крутими водіями, - розповідає інспектор ДАІ Костянтин Х.. Тепер стали говорити, що нібито йде розслідування і поки незрозуміло, кого зроблять винним. Слідчі начебто вважають, що наш Діма не переконався, що рух на Хрещатику зупинився, а вже дозволив проїзд з перпендикулярної вулиці Прорізної. А якщо ще встановлять, що "Бентлі" рухався по Хрещатику зі швидкістю 60 км/год, як стверджує його господар, Діма буде винним."

Регулювальник справді не може давати дозволяючий сигнал до тих пір, поки не переконається, що це безпечно. Але "Бентлі" нісся як куля - це бачили сотні свідків, є навіть відеозапис (див. нижче). Коли Цилуйко дозволив проїзд з Прорізної, "Бентлі" навіть не було видно.

"У цій аварії замішані не тільки серйозні люди, але й гроші, - кажуть у ДАІ неофіційно. - Заради того, щоб не відшкодовувати мільйонний збиток за ремонт, можуть піти на все".

За словами Костянтина, весь колектив столичної ДАІ переживає за потерпілого сержанта і сподівається, що слідство таки покарає винних, а не шукатиме стрілочників.

А тим часом 27-річний Дмитро Цилуйко як і раніше в госпіталі. Операція перенесена на понеділок. Втім, життя сержанта, за словами лікарів, нічого не загрожує.

Нагадаємо, у четвер, 10 листопада, в Києві на перехресті Хрещатика та Прорізної люксовий автомобіль Bentley Continental врізався в Mercedes CL500, фактично зрізавши йому передню частину, збив інспектора і розбив ще 7 машин.




 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.