Псевдолікаря Слюсарчука («Доктора Пі») заарештовано у Києві

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.11.2011 02:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15819

Правоохоронці затримали в Києві професора кафедри «Інформаційні системи та мережі» НУ «Львівська політехніка» Андрія Слюсарчука, відомого своєю здатністю запам’ятовувати великі обсяги інформації.

Спецзагін “Беркуту” доставив псевдолікаря Слюсарчука в управління УМВСУ у Львівській області

Сенсацiйне розслiдування журналiстiв газети "Експрес" щодо дiяльностi Андрiя Слюсарчука - людини, яка ще донедавна називала себе "видатним нейрохiрургом, професором", людини, що стала у вереснi лауреатом державної премiї, людини, вiдомої також за назвою "Доктор Пi" - досягнуло кульмінації: завдяки блискуче здiйсненiй операцiї львiвської мiлiцiї, псевдолiкар Слюсарчук був затриманий у Києвi, повідомляє львівське видання.

"Я вас чекав давно" - це єдинi слова, якi вiн сказав, коли наручники клацнули на його зап'ястях.

Проти «Доктора Пі» Андрія Слюсарчука в понеділок було порушено вже другу кримiнальну справу - цього разу за статтею "Шахрайство" (перша кримiнальна справа порушена за статтею 358 ККУ "Пiдробка документiв." була порушена наприкінці жовтня).

Під час свого резонансного шеститижневого розслідування журналісти «Експресу» встановили, що в Андрія Слюсарчука немає жодної медичної освіти, усі його медичні дипломи – підроблені. Журналісти стверджують, що результатом діяльності псевдолікаря стало каліцтво десятків обдурених ним людей, а також - щонайменш три смертельні випадки.

Спецзагін "Беркуту" доставив псевдолікаря Слюсарчука в управління УМВСУ у Львівській області. На вході в управління міліції, у лічені секунди, коли Слюсарчука виводили з авто, журналістка газети "Експрес" Світлана Мартинець встигла поставити Слюсарчуку запитання: "Андрію, хто був першою жертвою?" Відповідь "професора" була доволі нестриманою: "Пішла ти на х..".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.