На заздрість Остапу Бендеру: макіївська спамерська фірма за мільйон гривень розкрутить “Укрпошту” в інтернеті

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.11.2011 23:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15830

“Укрпошта” витратить 993 тисячі гривень на послуги з просування корпоративного порталу впродовж трьох місців.

Догляд за золотим унітазом донецького президента вимагає значних коштів

Відповідну угоду за результатами тендеру держпідприємство уклало з ТОВ "Експертцентр-М"1 листопада, пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Фірма-переможець має протягом жовтня-грудня виконати низку завдань (докладно - тут).

Серед них - реєстрація в каталогах мережі інтернет посилань на сайт "Укрпошти" (ми свідомо закрили від індексації пошуковими сайтами посилання на корпоративний сайт “Укрпошти” - нехай їх "розкручують" макіївські фахівці з Подолу - прим. "Аратти"), формування переліку ключових слів для організації відповідних пошукових запитів, організація взаємодії сайту із соціальними мережами, виведення корпоративного порталу "Укрпошти" за ключовими словами у рейтингу пошуку по кожному on-line сервісу в ТОП-3 строком на шість місяців.

Також потрібно організувати контекстну пошукову підтримку на сайтах Google, Яндекс, мережах Вконтакте, Facebook.

"Укрпошта" ставить завданням досягнути мінімальної кількості переходів на свій портал з Google у розмірі 8 тис на місяць, а з усіх вказаних пошуковиків та соцмереж – 16 тис переходів на місяць.

ТОВ "Експертцентр-М" зареєстровано в Макіївці. Засновниками фірми є Ольга Михалець (Волинська обл.), Наталія Ковальчук (Тернопіль) і Людмила Тондрікова (Київ). Фактично підприємство знаходиться в Києві і спеціалізується на спамерських розсилках.

Від “Аратти”. Досягти таких "значних" показників можна взагалі без усілякої розкрутки і модної нині SEO-оптимізації. Наприклад, наш досить скромний портал отримує такі показники впродовж 4-5 днів, і це - без мільйонних витрат на "розкрутку". А скромний штатний редактор "Укрпошти" може це робити за половину посадового окладу. Також ми маємо підозру, що сайт “Укрпошти” і без того має такі показники.

Тому результатами такого тендеру має в першу чергу зацікавитися і КРУ, і відповідні структури силових і фіскальних органів - бо це явний "розпил" державних коштів і "відкатна" кримінальна схема, якій міг би позаздрити Остап Ібрагім-Сулейман-Марія Бендер-бей. Та й чи не здається дивним, що три громадянки з Тернополя, Волині та Києва зареєстрували на Донбасі (звісно, а де ж ще!) фірму, яка фізично розташована в Києві (маємо здогадку, що ті громадянки і слово "інтернет" правильно вимовити не можуть, а документи у них просто вкрали). Як казав відомий сучасний сатирик - "Ретельніше потрібно, хлопці!"...

Хоча, як відомо, наші ненародні зрадники-кнопкодави сьогодні декриміналізували відповідні законодавчі акти України, які передбачають покарання за економічні злочини... Тому ще рік такого "царювання" донецької братви, і в державному бюджеті не залишиться жодної копійки.

Ви б довірили цій конторі виконання робіт на мільйон гривень?



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.