Під вікнами Азарова міліція побила чорнобильців

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 16.11.2011 12:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15838

Близько 500 чорнобильців перекрили частину дороги на вулиці Грушевського і намагалися прорвати кордон міліціонерів, на допомогу яким було направлено близько 100 “беркутівців”.

"Беркутівці" відтіснили мітингувальників і оточили їх з усіх сторін. У сутичці постраждав чорнобилець із Вінницької області. Він після сутички сів на стілець у натовпі, а в шапку встромив папір із написом: "Вимушений буду об'явити голодування".

Зараз "беркутівці" декількома колонами відтісняють чорнобильців із тієї частини тратуару, через яку заїжджають машини високопосадовців.

До будівлі уряду приїхала "швидка" допомога. "Чоловіку стало погано. У нього серцевий напад", - сказав один із міліціонерів.

Як відомо, 1 листопада мітинг чорнобильців проходив під стінами Ради. Невдоволення мітингувальників переросло в активні дії: вони почали ламати паркан, який розташований по периметру Верховної ради. Зламавши паркан, мітингувальники прорвалися до входу в будівлю парламенту, але правоохоронці заблокували вхід і відтіснили чорнобильців.

3 листопада мітингувальники під Радою знову почали розхитувати і зламали паркан. Натовп побіг до входу в будівлю парламенту, але дорогу їм перекрили правоохоронці. Люди почали закидати міліціонерів гарбузами, а ті - відтісняти натовп до межі паркану.

7 листопада мітингувальники прийшли під Кабінет міністрів, аби підтримати переговори між владою і чорнобильцями.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.