Партія регіонів опрацьовує нові технології фальсифікацій

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 16.11.2011 17:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15845

Цієї неділі у Сімферополі проходили довибори депутата Верховної Ради Криму по 13 округу. На них представники Партії регіонів відпрацювали сценарій, як забезпечити “своїх” членів комісій.

Про це розповів нардеп Леонід Грач.

"На цих виборах "регіони" відпрацювали схему висування кандидатів по мажоритарці. Висунулися 20 своїх кандидатів. А потім 13 знялося. Але спочатку надали виборчим комісіям своїх представників. Це були "регіонали", хоч і висунуті від інших партій. Це ноу-хау, такого раніше не використовували", - вважає екс-комуніст.

Грач заявляє, що представники владної партії вдосконалювали також техніку виїзного голосування "на дому": "У виїзні комісії "регіонали" категорично не брали представників інших партій. Більше того, найняли хлопчиків з біцепсами. Ми їх називаємо представниками "макіївського централу". Вони фізично погрожували тим, хто обурювався. Таким чином накидали своєму кандидату значно більше голосів, ніж могло проголосувати на дому. До того ж, заяви про дозвіл голосувати на дому написані одною рукою".

На довибори прийшли 18% загальної кількості виборців, зазначає нардеп.

Як відомо, під час довиборів у Сімферополі переміг "регіонал" Сергій Донич. Він замінить померлого депутата кримського парламенту "регіонала" Олександра Ануфрієва.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.