Донецькі чорнобильці голодують на морозі

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 17.11.2011 10:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15847

з 16 наметів на території наметового містечка, яке обтягнуте смугастою стрічкою, лише один великий штабний намет обігрівається пічкою-буржуйкою, хоча на вулиці вже до 5 градусів морозу.

Перед двома наметами поставлені траурні вінки з написами: "Захисникам Вітчизни від слуг народу" і "Людям честі від прем'єр-міністра України".

Уздовж вулиці Університетської біля наметового містечка між деревами натягнуті транспаранти: "Закон суворий, але це закон" і "Азаров, ми тебе любимо??!".

Комендант наметового містечка голодуючих чорнобильців, один із членів ініціативної групи протестуючих Володимир Деркач повідомив, що учасники акції бояться провокацій, не довіряють міліції, і тому обов'язково на ніч виставлять своїх чергових.

"Ми обов'язково своїх чергових виставимо, бо побоюємося провокацій і нападів. Звідки ми знаємо, може, "братки" налетять? Ми міліції не віримо, вони нас обдурили: вдень випустили з будівлі Управління Пенсійного фонду, а назад не впустили і ходять посміхаються", - розказав один з мітингувальників.

Як відомо, протестуючі у Донецьку чорнобильці, які оголосили у вівторок про голодування, у середу покинули регіональне Управління Пенсійного фонду, а їхнього лідера Миколу Гончарова відвезла до лікарні карета "швидкої допомоги".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.