БЮТ стимулюватиме дострокові вибори

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 6.12.2006 17:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1585

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що в недалекому майбутньому в Україні будуть проведені дострокові вибори до парламенту.

"Наша команда працює над правовими основами, щоб це сталося якомога швидше", - заявила Тимошенко.

На питання, про що вона говорила під час зустрічі з президентом у середу, лідер БЮТ відповіла: "Ми з президентом говорили про бюджет. Я президенту висловила свої думки, свої міркування відносно того, як цей бюджет виглядає і що він може принести країні та кожній людині".

"Ми обговорювали суть закону про опозицію, який нарешті поданий до парламенту робочою групою, і який, ми сподіваємося, на наступному тижні буде поставлений на голосування", - додала Тимошенко.

Також лідер БЮТ зазначила, що вони з президентом обговорили "всі концепції, що закладені в законі про Кабмін, який прийнятий у Верховній Раді і проголосований парламентською антикризовою більшістю".

"Я сказала президенту, що ми не будемо підтримувати цей закон про Кабмін. І якщо президент накладе вето на цей закон, ми не будемо давати вето, оскільки в цьому законі, який розробляв уряд, продовжується узурпація влади Кабміном і самим Януковичем", - додала Тимошенко.

Лідер БЮТ зазначила, що "також розповіла президенту всі аргументи нашої боротьби проти нинішнього уряду, цієї навали". "Я думаю, наша команда має хороший план, щоб уже навесні з пролісками Україна пораділа тому, що ця банда крадіїв просто відійде від влади", - додала Тимошенко.

За словами лідера БЮТ, її на зустріч запросив сам президент за власною ініціативою.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.