Кузьмін поїде в Європу агітувати тамтешніх парламентарів за систему Вишинського?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 17.11.2011 13:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15854

У понеділок, 21 листопада, 1-ий заступник Генерального прокурора України Ренат Кузьмін проведе зустріч із депутатами Європарламенту у Брюсселі.

Про це повідомляє прес-служба партії «Батьківщина», посилаючись на власні джерела в Європарламенті.

Запрошення на 2-годинну зустріч розповсюджує секретаріат групи соціалістів і демократів від імені заступника голови фракції Ханнеса Свободи. Як відомо, ця група підписала офіційний меморандум про співпрацю з Партією регіонів.

Листи із запрошенням розіслані до керівництва всіх фракцій Європарламенту. У них наголошується, що зустріч відбуватиметься на прохання самого Кузьміна.

«Під час цієї зустрічі Кузьмін надасть повну, але конфіденційну інформацію щодо триваючих проваджень проти колишніх високопоставлених членів уряду України», - йдеться в запрошенні.

«Очевидно, що влада відправляє Кузьміна в Брюссель з однією-єдиною метою: дезінформувати євродепутатів та вчергове оббрехати лідера опозиції, тепер поза межами країни», - вважають у партії «Батьківщина».

«Дискредитоване Міністерство закордонних справ, яке мало би формувати імідж країни, бездарно передало свої функції Генпрокуратурі. Це ще одна ознака тоталітарної держави, яку будує Янукович, спираючись лише на каральні органи», - підкреслено в заяві прес-служби партії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.