Донецька прокуратура запідозрила “донецьку” владу у терактах

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 17.11.2011 16:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15859

У Донецькій прокуратурі не виключили, що теракти у Дніпропетровську, Харкові та Запоріжжі можуть бути пов’язані з відволіканням суспільної уваги від соціальних потрясінь в Україні.

Про це повідомив заступник прокурора Донецької області Євген Максаков, пише "Комментарии".

На питання журналістів: "Чи можуть теракти бути пов'язані з тим, що влада намагається відволікти суспільство від якихось соціальних потрясінь?", Максаков відповів: "Це в тому числі одна з версій, яка відпрацьовується. Але треба враховувати, що можуть бути й інші цілі у цих людей. А не саме щоб відвернути населення від якихось проблем".

Заступник прокурора наголосив, що наразі розглядається максимальна кількість версій, але озвучувати їх не став, пославшись на таємницю слідства.

Раніше аноніми в Інтернеті повідомили, що саме вони організували попередні вибухи у Харкові, Запоріжжі та Дніпропетровську. Вони також пообіцяли, що наступний теракт відбудеться у Донецьку.

Нагадаємо, 16 листопада вночі на проспекті Карла Маркса в Дніпропетровську вибухнула урна для сміття, в результаті чого загинув чоловік. За даними ЗМІ, загинув фінансовий директор однієї з фірм Дніпропетровська.

Якщо спочатку правоохоронці вважали, що це навмисне вбивство, то по обіді перекваліфікували справу саме на терористичний акт.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.