Томенко попросив Попова звільнити площу Конституції від парканів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 21.11.2011 10:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15873

Заступник Голови Верховної Ради, один з лідерів партії «Батьківщина» Микола Томенко направив звернення голові Київської міської державної адміністрації Олександру Попову з проханням демонтувати сумновідомий паркан біля Верховної Ради.

Як повідомляє прес-служба партії, у своєму зверненні Віце-спікер наголосив, що встановлення двометрового паркану біля будівлі парламенту суспільство сприйняло як зневагу до себе.

Він нагадав, що після кількох місяців дискусії стосовно його встановлення у Верховній Раді не знайшлося жодного депутата, який би вітав таке рішення. Більше того, як з’ясувалося, Верховна Рада ні фінансово, ні організаційно не має до цього жодного відношення.

Томенко нагадав, що згодом і КМДА також заявило, що не має жодного відношення до появи паркану і врешті-решт знайшовся відповідальний «стрілочник» – Печерське управління зелених насаджень, яке нібито встановило його для огорожі Маріїнського парку.

Зважаючи на те, що дана структура знаходиться в системі підпорядкування КМДА, Томенко попросив керівництво міськадміністрації вирішите питання з демонтуванням паркану.

«Було б доцільним і правильним розставити всі крапки над «і» та нарешті демонтувати паркан біля будівлі українського парламенту, повернувши ситуацію у звичне русло», - резюмував Віце-спікер.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.