У Кремлі, з нагоди епохальної події: засвистування САМОГО Путіна, зібрали прес-конференцію

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 22.11.2011 13:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15886

Прес-секретар прем`єр-міністра РФ Дмитро Пєсков пояснив реакцію глядачів під час виступу Володимира Путіна після бою між Федором Ємельянченком і Джефом Монсом 20 листопада.

На спеціально скликаній із цього приводу прес-конференції в понеділок Пєсков заявив, що глядачі «угугукали» Монсону, коли той залишав зал на руках своїх помічників, а не Путіну. «Вихід Путіна на ринг співпав із моментом, коли спочатку шкандибав, а потім тягнули Монсона. Абсолютно очевидно, що це «угугукання» (оскільки засвистування як такого не відбувалося) було на адресу Монсона", - підкреслив Пєсков.

«Коли Монсона понесли за завіски, вже не було кому «угугукати». Після цього Путін продовжив і промовив декілька фраз - тоді пролунали оплески, і його тепло зустріли на рингу», - зазначив Пєсков.

Пєсков також відзначив, що Путін не сприйняв реакцію глядачів після бою на свій рахунок. «Він був здивований, коли зав`язалася ця активна дискусія», - додав прес-секретар прем`єра.

«Уболівальники, які були в «Олімпійському», - це знайоме, природне, надзвичайно дружньо налаштоване (до Путіна) середовище», - заявив Пєсков. За його словами, коли Путін входив до залу, вболівальники встали й тепло його вітали. «Це вітання чомусь усі учасники дискусії забувають», - додав він.

Коментуючи публікації в деяких ЗМІ, в яких йдеться, що інцидент в «Олімпійському» знаменує «кінець системи в Росії», Пєсков заявив, що «це апокаліптичні думки - швидше за все, політологічні екзерсиси, які нічого спільного з реальністю не мають».

«Це питання сприйняття. «Система рухнула - не рухнула», це дурість. Є люди опозиційно налаштовані, які висловлюють свою точку зору. Коли йдеться про об`єктивну критику, ми завжди до неї з повагою і великою увагою ставимося. Є люди, які займаються дешевим політиканством і підбурюванням, які намагаються використовувати передвиборні настрої. До них ми ставимося з меншою повагою. Говорити про якийсь сигнал, який було надіслано Путіну, це абсурдно», - підкреслив Пєсков.

Прес-секретар Путіна пояснив, що скликав спеціальну прес-конференцію із цього приводу у зв`язку з «величезною кількістю дзвінків» журналістів і «дуже активною дискусією в Мережі».

Як повідомлялося, після недільного бою в Москві, на якому Ємельяненеко переміг американця Монсона, російський прем`єр Путін піднявся на ринг спорткомплексу «Олімпійський» привітати Ємельянченка. В цей час у спорткомплексі пролунав гучний свист. Ці кадри в прямому ефірі транслювали російські телеканали, проте пізніше, на думку деяких блогерів, у випусках новин реакцію залу під час виступу Путіна було приглушено.

Одночасно з цим в Інтернеті з`явилися відеозаписи з трибун, де чутно, як уболівальники під час промови прем`єра свистять. Як заявив пізніше гендиректор ВАТ «Олімпійський» Михайло Москальов, глядачі засвистували саме Монсона, тоді як виступу Путіна вони аплодували.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.