В Україні відроджуються репресії 37-го року

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 23.11.2011 15:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15906

Слідчі продовжують катувати у СІЗО лідера опозиції Юлію Тимошенко.

Про це заявив керівник групи захисту екс-прем’єр-міністра Сергій Власенко під час брифінгу біля Лукянівського СІЗО, повідомляє прс-служба «Батьківщини».

«Як стало нам відомо з повідомлення Міністерства охорони здоров’я, сьогодні під покровом ночі, не повідомивши нікого, - ні захист, ні родичів Юлії Володимирівни, - її вивезли в невідому лікарню, були проведені якісь маніпуляції, про які ми не знаємо», - заявив Власенко.

«Таким чином учорашні заяви Президента засвідчили, хто в Україні вирішує всі питання з Тимошенко», - додав він.

За словами адвоката, захист не знає, що робили з Юлією Тимошенко та які результати було отримано. При цьому він нагадав, що не бачився з підзахисною з п’ятниці.

«При цьому Тимошенко лежала не встаючи, у неї були проблеми з хребтом та проблеми з тим, що у неї на шкірі були синці - крововиливи розміром 15 на 5 сантиметрів», - сказав Власенко.

При цьому, за його словами, сьогодні, на другу годину, «незважаючи на такий стан здоров’я, незважаючи на те, що Тимошенко возили на діагностику, було призначено слідчі дії».

«Продовжуються репресії 37-го року, коли людину утаємничено, вночі розбудили о 5-ій, щоб виїхати о сьомій ранку, а потім, у той же самий день призначають їй допит», - додав Власенко.

Крім того, коментуючи заяву Міністерства охорони здоров’я про те, що за результатами обстеження у Юлії Тимошенко начебто не було виявлено ніяких патологічних змін в організмі, Власенко сказав: «Я б це питання переадресував Юрію Луценку, по якому було з десяток заяв щодо відмінного стану його здоров’я, але після цього його чомусь терміново вивозили в реанімацію і відкачували».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.