Завтра Київрада безкоштовно роздасть землю. Своїм людям

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 6.12.2006 19:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1591

Київська міська рада планує завтра безкоштовно передати у власність юридичним та фізичним особам 10 земельних ділянок.

Про це повідомила сьогодні під час прес-конференції лідер фракції БЮТ у Київ раді Тетяна Меліхова. За її словами, питання про передачу цих ділянок юридичним та фізичним особам буде розглянуто 7 грудня на сесії Київради.

Вона також повідомила, що в разі продажу зазначених ділянок через аукціон, їх стартова ціна дорівнювала б 50 млн грн. Таким чином Київрада могла би отримати надходження у розмірі 250 млн грн. Ці кошти, на думку Т.Меліхової, цілком можливо було б витратити на вирішення проблем, пов"язаних зі станом житлово-комунального господарства столиці.

Вона також наголосила, що опозиція у Київраді й надалі відстоюватиме рішення про скасування розпорядження голови Київради Леоніда Черновецького щодо підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, та вимагатиме поставити це питання першим в порядку денному на розгляд.

Крім того, вона повідомила, що БЮТ запропонує Л.Черновецькому підписати інше розпорядження про підняття тарифів на ЖКП в 1,7 рази, а не в 3,4 рази згідно з введеним в дію з 1 грудня розпорядження голови Київради.

Вона також сказала, що за підняття тарифів у столиці несе відповідальність не лише міська влада, але й уряд.

Нагадаємо, що сьогодні на прес-конференції Юлія Тимошенко заявила, що Л.Черновецький розкрадає землі Києва, виділяючи їх безкоштовно і без проведення належних конкурсів. Вона також зазначила, що продаж цих ділянок на конкурсних засадах дозволив би збільшити міський бюджет в 10 разів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.