Карпачова розповіла про справжній стан здоров’я Тимошенко

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 24.11.2011 13:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=15916

Уповноважена Верховної ради України з прав людини Ніна Карпачова розповіла про свій візит до Лук’янівського СІЗО.

Зокрема Карпачова спростувала інформацію про те, що Юлії Тимошенко роблять масажі.

"Не вірте, що там хтось приходить і робить масажі. Навіть Юрій Луценко у мене вчора питає: "Як там Тимошенко? Чи правда, чи що хтось приходить і робить масажі?" Я кажу:"Роблять, так ... Слідчий, коли приходить - робить масажі серця. Закритий масаж серця, або вже, напевно, відкритий", - розповіла омбудсман.

Карпачова також додала, що Тимошенко хотіла б знати походження синців, які з'явилися на тілі екс-прем'єрки. Тому Тимошенко "потребує, вимагає і благає про аналіз крові".

Також омбудсман повідомила, що через свій стан Тимошенко буде позбавлена прогулянок найближчим часом. Оскільки прогулянковий дворик знаходиться на даху СІЗО, то піднятися хворій людині на рівень 5-го поверху хворій людині важко.

Як повідомлялося раніше, екс-прем'єр Юлія Тимошенко 23 листопада пройшла медичне обстеження в одній із медичних установ Києва.

Згодом Державна пенітенціарна служба заявила, що у Тимошенко при обстеженні за межами СІЗО не виявлено патологічних змін, які несуть загрозу її життю.

На що захист Тимошенко відповів, що не довіряє державному медичному обстеженню. Захисник екс-прем'єра Сергій Власенко обіцяє спитати в неї дозволу на розголошення діагнозу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.